Rondje Schotland

Rondje Schotland

Scottish Delight

Maybe a little strange, but for us "No Whisky please"

Nog 2 dagen in Schotland

VakantiePosted by Willem en Anja Sun, June 26, 2011 20:14:20

Zondag 26 juni

Bijna het hele land heeft zon vandaag en een graad of 25 maar precies het gedeelte waar wij zitten niet, het regent en ’t is amper 14 °C. Eerst moeten we 150 km rijden om bij ons eerste uitje te komen, het “Glamis Castle”, volgens de brochure het mooiste kasteel van Schotland, en dus wel een omweg waard. Helaas is fotograferen binnen niet toegestaan dus kunnen we alleen het aanzicht even tonen.

In het kasteel volgen we de gids die ons veel weet te vertellen over o.a. de Queen Mother die hier opgegroeid is. Een van haar dochters, prinses Margareth is er zelfs geboren.

De route gaat verder hoofdzakelijk over snelwegen en we hebben nog tijd om het Nationale Park de Trossachs te bezoeken waar op een hoog plateau een fraaie uitzicht over de wijde omgeving is; maar dan moet het niet regenen en de camera kan dus in zijn tasje blijven.

Ons hotel in Drymen weet de Tomtom feilloos te vinden, en van hieruit maken wij nu dit laatste berichtje van de rondreis. Morgenavond vertrekt de boot om 17:00 Engelse tijd uit Newcastle en zijn we dinsdagmorgen weer in Nederland.

Groetjes allemaal en bedankt voor jullie reacties.

P.S. Zaterdagavond laat stond voor de deur van ons hotel een doedelzakspeler een concert weg te geven, en Anja wou even met hem op de foto. Zelf zegt ze van niet, maar volgens mij checkt ze met haar linkerhand even of hij werkelijk niets onder zijn kilt draagt …………


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by wilma Tue, June 28, 2011 10:20:59

Hoi Anja & Willem, nou Anja toch..............als jullie dit lezen zijn julie alweer thuis.

Jammer , zo'n vakantie, het gaat altijd zo snel!Maar ge;lukkig zijn er fot's om na te genieten!

Gauw maar eens afspreken!

Lieve groetjes Wilma & Nico

Posted by Mark en Anita Mon, June 27, 2011 08:23:44

Hello Globetrotters,

Wat jammer dat jullie niet konden genieten van de 25 graden. Maar jullie hebben wel weer een mooi optrekje gezien.

Mam, wat doe je nu??? ;-) En en en.........???? Hahahaha

De laatste dag is alweer aangebroken. Geniet nog even van jullie ritje naar de boot en al het moois onderweg. Vanuit tropisch Nederland (duurt maar 2 dagen) een goede overtocht gewenst. En ik hoop dat de Primatourtjes in de tas kunnen blijven.

Tot morgen!!

Groetjes xxx