Rondje Schotland

Rondje Schotland

Scottish Delight

Maybe a little strange, but for us "No Whisky please"

Het vertrek

VakantiePosted by Willem en Anja Thu, June 16, 2011 17:08:46

Vrijdagmiddag zullen we in IJmuiden inschepen op de DFDS ferry "King Seaways" Om 17:30 gaan de trossen los en is de vakantie echt begonnen.

We hebben een 2-persoons buitenhutje met zeezicht smiley

Zaterdag aangekomen wel ff opletten: DRIVE LEFT! DRIVE LEFT! Het is ongeveer een uurtje naar de Schotse grens. We rijden langs de oude verdedigingslinie met/tegen de Engelsen "Hadrians Wall". Onze eerste overnachting is in een tot hotel verbouwde oude katoenmolen in New Lanark aan de oevers van de Clyde, iets ten zuidoosten van Glasgow.

Hiervandaan hopen we ons eerste Engelse bijdrage te leveren.

Goodbye for now! See you later!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Michel, Suus en Resy Sun, June 19, 2011 13:23:39

Hello Pa en Ma (.. opa en oma),

Blijkbaar hebben ze nog niet overal Wi-fi in het oude Schotse Land, want we zien nog geen berichtje van jullie. Of hebben jullie het te druk gehad :-) Er zijn natuurlijk heel veel oude gebouwen te bekijken. Hoe is het weer trouwens? Hier al helemaal opgeklaard, hihi.

Voor Pa, fijne vaderdag!!

Veel plezier verder en we wachten de berichtjes weer af.

Groetjes Michel, Suus en Resy

Posted by Mark en Anita Fri, June 17, 2011 22:24:16

Hoi Pa en Ma,

Ik begin maar gelijk met de traditie om alle verhalen te lezen en zoveel mogelijk berichtjes terug te plaatsen hahaha. Jullie zijn nu onderweg op de ferry. Ik hoop dat jullie een goede overtocht hebben. Zonder al te veel hoge golven en dus zeeziekte. Morgen gaan jullie beginnen aan een rondreis met weer een hoop kilometertjes voor de boeg. En de C5 vind het gelukkig allemaal maar goed.

Een hele goede vakantie en mooie foto's maken he?!?

Have a lot of FUN!!!

Kus Anita en Mark