Antarctica

Antarctica

Over het blog

Tijdens onze reis gaan we proberen jullie zoveel mogelijk te laten "meevaren". Uiteraard is dit wel afhankelijk of we aldaar op het internet kunnen komen. Vanaf het schip kan dat wel via een satellietverbinding, maar dat zal aardig prijzig worden, en dan kunnen we ook alleen maar tekst plaatsen en geen foto's.

nog een foto

ZeecruisePosted by Willem & Anja 29 Jan, 2010 22:25:54

Nu hebben we het door, we kunnen slechts 1 foto per bericht plaatsen.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pa van den Berg. 30 Jan, 2010 15:58:09

Wat moet het geweldig zijn om op een paar meter afstand tussen de pinguins te lopen en de ijsschotschotsen op een paar meter voorbij te zien drijven. Het is een vakantie die je maar een keer in je leven meemaakt,maar dan zie je ook dingen die je je hele leven niet meer vergeet. Om even op een bericht van Ramona in te haken, het is inderdaad vrij druk met de cruise vaart, want ik telde een aantal dagen geleden zelfs 8 schepen die in het gebied aan het varen waren. Een volgend bericht afwachtend wensen we jullie nog een fijne voortzetting van deze prachtige reis. Groeten Ma & Pa.

Posted by Anita 29 Jan, 2010 23:42:58

Deze is ook leuk, zo tussen de ijsschotsjes door. Mooi die berg op de achtergrond. Ben echt heel benieuwd naar de rest van de foto's.

Kus Anita xxx