Antarctica

Antarctica

Over het blog

Tijdens onze reis gaan we proberen jullie zoveel mogelijk te laten "meevaren". Uiteraard is dit wel afhankelijk of we aldaar op het internet kunnen komen. Vanaf het schip kan dat wel via een satellietverbinding, maar dat zal aardig prijzig worden, en dan kunnen we ook alleen maar tekst plaatsen en geen foto's.

Mooie herinneringen.

ZeecruisePosted by Willem & Anja 07 Feb, 2010 23:15:25

Maanden kijk je er naar uit. Dan is het eindelijk zover. Spannend! Twee weken later is het al weer voorbij. Maar wat blijft zijn de herinneringen, die zullen we wat deze trip betreft zeker veilig opslaan in onze bovenkamer. En wat een cliché; ... gelukkig hebben we de foto's nog! Er werd vooraf beweerd dat dit de mooiste reis van ons leven zou worden, en dat was zeker geen loze belofte. Van elke 10.000 mensen op aarde zet er slechts 1 daadwerkelijk ooit voet op het ongerepte zesde continent, en wij behoren nu tot die groep gelukkigen.

Allemaal bedankt voor jullie interesse, we hopen in een toekomstig blog ook weer over zoveel moois te kunnen berichten.

Groetjes en tot ....??..., Willem en Anja


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mike 13 Jun, 2011 06:12:15

http://www.freewebs.com/hanseaticcruise/index.htm

Posted by Pa van den Berg. 09 Feb, 2010 16:57:13

Hallo Anja/Wim,

Bedankt dat we via de mail jullie reis meegemaakt hebben en ook een beetje aan de sfeer van Antarctica hebben mogen proeven. Aan alles komt een eind, dus ook aan deze geweldige Zuidpool cruise. Ik weet zeker dat jullie hier nog heel lang van zullen nagenieten en wij zijn benieuwd naar de foto's en de DVD.

Posted by Mark en Anita 08 Feb, 2010 08:59:26

Hoi Pa en Ma,

Jullie hadden al gezegd dat er nog een laatste berichtje zou komen. Ik kijk toevallig even of het er al is en ja hoor haha.

Jullie hebben zeker mooie herinneringen aan deze reis. En foto's. De film heb ik Donderdag al gezien en ik hoop morgen de foto's te zien.

En wat je zegt, niet veel mensen maken deze reis dus het is een hele mooie ervaring.

Heel veel plezier bij de volgende reis (weet nog niet waarheen) en dan gaan we het zeker weer volgen op het blog.

Liefs Anita en Mark.